DUETTO YHDELLE

soolo symbioosista

Duetto yhdelle on kehollinen tarina yhteenkuulumisesta. Lähikuvassa on suhde jossa on yhteinen verenkierto, suhde jossa rakkaus värittyy vihalla ja vallalla – symbioosi. Duetto yhdelle käsittelee huolenpitoa ja huolimattomuutta. Se tekee näkyväksi vallankäytön synnyttämät sisäiset mustelmat.

Näyttämöllä nähdään yksi esiintyjä ja ihmisen kokoinen jänis-nukke, jotka vuorotellen nukettavat toisiaan. Teos kantaesitettiin Teatteri Avoimissa Ovissa, Helsingissä huhtikuussa 2015. Yleisö kutsui esitystä maagiseksi ja koskettavaksi.

Duetto yhdelle on vieraillut mm. OuDance festivaalilla, Tanssiteatteri Minimillä, Mustan ja valkoisen teatterifestivaalilla, MIME FEST’illä Tsekeissä, Mime in Motion -festareilla Montpellierissä sekä FIT -festivaalilla Brasiliassa.

TAITEELLINEN TYÖRYHMÄ: Ohjaus, esiintyminen: Kauri Honkakoski / Nukenrakennus: Laura Hallantie / Essintyvä näyttämömies: Elina Lajunen / Valosuunnittelu: Sisu Nojonen / Äänisuunnittelu: Tuuli Kyttälä / Kuvat: Daniela Sbrisny  / Traileri: Susanne Dietz, Jonathan Rankle